Red,Bread,Crates,Stacked,In,A,Supermarket.

MUOVILAATIKOT

Elintarvikelaatikko, leipomolaatikko, laatikot varastointiin, kuljetuslaatikko.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia elintarvikekelpoisia muovilaatikoita elintarvikkeille, varastointiin ja kuljetuksiin. Valikoimastamme löytyy esimerkiksi leipomolaatikoita, vihanneslaatikoita, marjalaatikoita, lihalaatikko sekä varastolaatikkomalleja

IMG_4182

MUOVIPUSSIT

Elintarvikepussit, HDPE-laatikkopussit, arkit, huput.

Laaja valikoima erilaisia muovipusseja niin elintarvike (HDPE, LDPE), kuin siivous- ja huoltokäyttöön.

WhatsApp Image 2021-09-20 at 13.25.43

MUOVISET JA METALLISET KULJETUSALUSTAT

Trollikka, rullakko, kuljetusalusta

Muovinen tai metallinen kuljetusalusta helpottaa tuotteiden kuljetusta esimerkiksi varastossa. Materiaaleina muovi sekä metalli. Metallisia alustoja voidaan valmistaa myös asiakkaiden mittojen ja muiden tarpeiden mukaisesti. Myös eri rengasvaihtoehtoja.

WhatsApp Image 2021-09-15 at 14.08.17 (1)

MUOVILAVAT JA METALLILAVAT

Muovilavoinamme ovat luotettavat sekä laadukkaat IPS-Cabkan sekä Smart Flow lavat. Laaja valikoima muovilavoja erilaisiin tuotannon, varastoinnin ja kuljetuksen tarpeisiin. Lavaryhmät ovat Nest, Eco, Endur sekä Hygienia. Lavoihimme on mahdollista saada liukuesteet sekä RDFI-tunnisteet. Lavoihin voidaan myös painattaa asiakkaan logo. Metalli- ja alumiinilavoista löydät näiltä sivuilta vakiokokoja ja malleja, mutta mahdollisuus on myös tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan suunniteltuja lavoja.

Tuoteryhmäkuva TKT kaapit vaihtoehto 1

TERMOTUOTTEET

TKT termo, thermolaatikot, eristetyt huput

Valikoimastamme löydät termokuljetuksia varten niin, TKT- termokaapit, eristetyt ja eristämättömöt suojahuput sekä thermolaatikot. Suojahuppuja voidaan valmistaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Man,Pushing,A,Roll,Cage,Ready,For,Delivery,In,A

RULLAKOT, PINNAVAUNUT JA HÄKIT

Meiltä löydät laadukkaat tukkurullakot, jonorullakot sekä 3-seinäiset postirullakot. Lisäksi valikoimassamme on erilaisia malleja pinnavaunuista ja häkeistä tuotantoon. Mikäli nämä eivät kuitenkaa vastaa tarpeitanne, niin voimme räätälöidä teille yksilöllisen tuotteen tarpeidenne mukaan.

suojahuppu

SUOJAHUPUT

Rullakot, pinnavaunut, lavat ym.

Tarvitsetko suojata tuotteesi kuljetuksen aikana? Voimme valmistaa eristettyjä sekä eristämättömiä suojahuppuja mittojesi mukaan. Suojahuppuja käytetään esimerkiksi elintarvikekuljetuksissa ja suojaamaan tuotteita kuljetuksen aikana. Esimerkkejä asiakkaistamme suojahuppujen osalta ovat mm. vihannesten tuottajat, leipomot sekä kuljetusyritykset. Huppuun voidaan ommella tai painattaa asiakkaan logo. Huppuun saadaan myös asiakirjatasku. Huppujen sulku- ja avaussauma voidaan tehdä esimerkiksi vetoketjulla tai tarralla.

WhatsApp Image 2021-09-20 at 12.25.41

KONSULENTTIKUVUT JA TASOKANNET

Konsulenttikuvut ja konsulenttitasokannet. Konsulenttikupuja sekä tasokansia leipomo- ja konditoriatuotteiden suojaamiseen kaupoissa ja kahviloissa. Valikoimastamme löydät myös konsulenttitarjottimet esimerkiksi vitriiniin tuotteiden esillepanoon.

WhatsApp Image 2021-09-15 at 14.08.16

SUURLAATIKOT

FIN, EUR, muut koot

Suurlaatikot teollisuuteen ja maanviljelyyn. Kokovalikoimasta löytyy FIN- ja EURO-lavakoot sekä myös muita kokoja laaja valikoima.

Cardboard,Boxes,On,Trolley,In,Warehouse

NOSTIMET JA HAARUKKAVAUNUT

Useita eri malleja eri kantavuuksilla ja ominaisuuksilla erilaisiin tarpeisiin

18349728

VALUMA-ALTAAT

Öljyjen sekä vaarallisten nesteiden varastointiin, käsittelyyn sekä kuljettamiseen tarkoitetut laadukkaat valuma-altaat.

Two,Movers,Wrapping,Cardboard,Boxes,With,Roll,Of,Stretch,Film

KÄSIKIRISTEKALVOT JA KONEKIRISTEKALVOT

Käsikiristekalvot ja konekiristekalvot eri mitoilla ja vahvuuksilla.